COMING SOON!

Stichting Rafa-Zorg is verhuisd van Bilthoven naar het prachtige Hollandsche Rading. We zijn hard aan het werk om de website aan de nieuwe situatie aan te passen!

Kom snel terug om onze nieuwe website te bekijken!

Q

Op een prachtige locatie in de bossen van Hollandsche Rading (Gemeente De Bilt) staat de nieuwe wooninstelling waar Stichting Rafa-Zorg een beschermde woonvorm biedt aan haar bewoners.

Stichting Rafa-Zorg begeleidt volwassenen met uiteenlopende problematiek op het gebied van geestelijke gezondheid. Wij helpen mensen de weg naar herstel te ontdekken, waardoor zij zelf het heft terug in eigen handen kunnen nemen. Door vertrouwen in eigen kracht te vergroten ontstaat hoop en grip op het leven.

Iedereen heeft de kracht in zich om autonomie over het leven terug te krijgen. Bij Stichting Rafa-Zorg zoeken we samen naar die kracht. We kijken niet naar wat een cliënt niet kan, maar naar wat een cliënt wel kan, of kan leren. Deze ontdekkingstocht leidt uiteindelijk tot herstel. De weg naar herstel kan niemand alleen lopen. Bij Stichting Rafa-Zorg steunen begeleiders en cliënten elkaar. Begeleiders staan daarbij niet boven cliënten, maar naast hen. Stichting Rafa-Zorg vindt het bovendien belangrijk om vrienden, familie, en andere zorgverleners bij het begeleidingstraject te betrekken.

Stichting Rafa-Zorg is een organisatie met een Evangelische identiteit. Het is juist dit fundament dat Stichting Rafa-Zorg bevestigt in ons geloof in herstel. Onze naam is gebaseerd op Raphaël, een Hebreeuwse naam van God, wat “geneesheer” betekent.

Heb je interesse in zorg van Stichting Rafa-Zorg? Via het formulier hiernaast kun je een informatiegesprek aanvragen.

    De nieuwe locatie van Stichting Rafa-Zorg.