St. RAFA-ZORG

De weg van Hoop naar Herstel

St. RAFA-ZORG

De weg van Hoop naar Herstel

stap 1

Aanmelden

Heb je interesse in de woonzorg van Stichting Rafa-Zorg? Je kunt je aanmelden voor onze zorg via het contactformulier op deze pagina. De cliënt kan zelf het contactformulier invullen, maar ook een begeleider of ondersteuner kan dit doen.

In het contactformulier kun je kiezen uit twee opties:

  1. Het is gebruikelijk dat we eerst een informatiegesprek voeren op onze locatie. Zo kunnen we vast kennis maken en onze locatie aan je laten zien. Bij dit infogesprek ontvang je ons informatiepakket.
  2. Als het om welke reden ook niet mogelijk is om eerst een infogesprek te voeren en je direct een intake wilt, dan kun je ervoor kiezen het informatiepakket per post te ontvangen. Na het invullen van het formulier ontvang je dit pakket binnen een week ons.

"
stap 2

Intake aanvragen

In het informatiepakket vind je een aanmeldformulier. Als je na het lezen van alle informatie nog steeds interesse hebt in de woonzorg van Stichting Rafa-Zorg, dan kun je dit formulier invullen en terugsturen in de bijgevoegde retourenvelop.

Na ontvangst van je aanmeldformulier nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

"
stap 3

intakegesprek

Op onze locatie in Hollandsche Rading voer je een gesprek met één of meer van onze medewerkers. Je mag uiteraard iemand meenemen om je bij dit gesprek te ondersteunen, bijvoorbeeld een familielid, begeleider, of medewerker van het wijkteam.

In het intakegesprek brengen we jouw zorgvraag in kaart en kijken we hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen. Het gesprek leggen we vast in een intakeverslag, waar je zelf ook een kopie van krijgt.

"
stap 4

besluit & wachtlijst

Na afloop van het intakegesprek nemen wij de tijd om alle informatie nog eens goed te evalueren. Eventueel kunnen we ook om meer informatie vragen, zoals bijvoorbeeld een verslag van een behandelaar.

In deze periode kun jij ook nog goed nadenken of je een klik met Stichting Rafa-Zorg voelt. Tijdens het gesprek hebben we afgesproken wanneer we weer contact hebben. In dat contact besluiten we samen of je op onze wachtlijst komt. We kunnen er ook voor kiezen je eerst kennis te laten maken met de groep voor we een beslissing nemen.

Wil je een informatiegesprek? (zie stap 1)