Wil je zorg van Stichting Rafa-Zorg ontvangen? Op deze pagina leggen we beknopt uit hoe onze aanmeldprocedure eruit ziet.

Informatiegesprek
Wanneer je interesse in zorg van Stichting Rafa-Zorg hebt vraag je eerst een vrijblijvend informatiegesprek aan. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. Eén van onze begeleiders neemt dan contact met je op en plant het infogesprek met je.

Tijdens het infogesprek ontvang je informatie over Stichting Rafa-Zorg en wat wij voor je kunnen betekenen. In principe vindt dit gesprek op onze locatie plaats, maar in overleg kunnen we hiervan afwijken. Tijdens het gesprek mag je zoveel over jezelf vertellen als jij je comfortabel bij voelt. Als je niets wilt vertellen is dit ook prima. Hier is later voldoende gelegenheid voor als je besluit verder te gaan met de aanmeldprocedure.

Stichting Rafa-Zorg heeft een aantal uitsluitingscriteria. Via deze link kun je hier meer over lezen.

Intake
Bij het infogesprek ontvang je een informatiebrochure over Stichting Rafa-Zorg en een aanmeldformulier. Als je na het infogesprek nog steeds interesse hebt in zorg van Stichting Rafa-Zorg kun je dit formulier invullen en aan ons sturen. We maken daarna samen een afspraak voor een intake. Bij de intake zul je in gesprek gaan met één of twee van onze begeleiders. Zij zullen met je praten over de moeilijkheden die je ervaart en wat jij denkt dat Stichting Rafa-Zorg kan doen om je hierin te ondersteunen.

Na het intakegesprek besluiten we samen of er een klik is. Als dat zo is maken we afspraken om de zorg aan te vangen.

Vul het formulier in om een infogesprek aan te vragen: